magdireceptek

Almás-fahéjas koszorú

Igazi téli csemege…így, „tavasszal” 😀

Hozzávalók:

1 bögre citrom-lime-os Alpro szójajoghurt
1 bögre liszt
1 bögre eritrit
1 bögre reszelt alma
1/3 bögre hidegen sajtolt olaj
1 csomag sütőpor
1 citrom héja
1/2 citrom leve
1 kanál lenmagpehely

Elkészítés:

Az almát lereszeljük (kis lyukú reszelőn), majd kicsavarjuk. Belereszeljük a citromhéjat, ízesítjük fahéjjal, hozzáadjuk az olajat. A lenmagpelyhet beáztatjuk a citromlébe, és amikor „megszívta magát”, hozzáadjuk az almás keverékhez.  Ehhez keverjük a lisztet, eritritet, sütőport és keverést követően olajozott-lisztezett formába téve 170 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük. 

Ezeket olvastad már?

Tökmagpástétom

vega_pokemontrainer4000

Ismét egy krumpli alapú pástétom (kimaradt egyik nap az ebédből egy szem krumpli).  Hozzávalók: 1 nagyobb főtt krumpli1 nagy marék...

Őszi reform kókuszgolyó

vega_pokemontrainer4000

Ma valahogy kókuszgolyóhoz volt kedvem 🙂 (Hétvégén ettünk nővéreméknél, és eszembe jutott akkor, mennyire is szeretjük:). Így kibontottam egy teljes...

Játék a facebook oldalon :)

vega_pokemontrainer4000

Most érdemes lájkolni a blog facebook oldalát, mert ahogy elérjük az 1000 lájkolót, fantasztikus tej-tojás-cukormentes keksz-és sütemény ajándékcsomagot osztunk ki...