magdireceptek

Friss szőlőlekváros palacsinta karoböntettel

Nagyon szeretjük a szőlőt és a palacsintát is. A kettőt együtt még nem ettük, itt volt hát az ideje.:) Merthogy hét elején kaptunk nagyon finom szőlőt. Palacsinta pedig akár minden nap készülhetne nálunk. 🙂 A szőlők hirtelen romlani kezdtek, és nem volt kedvem lekvárt bontani, ezért készítettem almatölteléket is, ill. pár darabba szőlőlekvárt. A szőlőszemeket beletettem egy edénybe, és – vega gél társaságában – elkezdtem főzni, kb. 5 percet főztem csupán, és késznek nyilvánítottam. Nagyon finom volt, darabos, elég édes (cukor nélkül is:) stb.
A karoböntethez 4-5 evőkanálnyi karobot elkevertem 2 ek. mézzel, folyékony Hulala tejszínnel (ezt nem mértem, amennyit felvett a karob). Krémes állagú öntet lett belőle. Ezzel csurgattuk le, az almás és a szilvás palacsintákat is.
A palacsintatésztáról itt írtam. 

Ezeket olvastad már?

Expressz áprilisi (női) szeszély

vega_pokemontrainer4000

Mikor máskor lenne itt a női szeszély sütésének az ideje, mint a szeszélyes áprilisban. 🙂 Ráadásul úgy, hogy sütéssel együtt...

Kedvezményes áru finomságok :-)

vega_pokemontrainer4000

Nem is olyan régen fedeztük fel a Provega-Trend Kft-t, először az általuk forgalmazott virsliket, majd egyéb húspótló termékeiket (tofu, szójafelvágottak,...