magdireceptek

Vegán bundáskenyér

Vegán, tepsiben sült bundáskenyér? Igen!

A mai finomfőzelék mellé ezt ettük. A teljes kiőrlésű kenyeret felvágtam, majd fele-fele arányban kevertem ki teljes kiőrlésű és finomlisztet, tettem hozzá vizet, lenmagpelyhet, sót, és így sűrűbb palacsintatésztát kaptam. Ebbe forgattam bele a kenyeret, majd olajjal kikent tepsibe téve kisütöttem.
Olyan volt, mint az „eredeti”, csak finomabb és egészségesebb:)

Ezeket olvastad már?

Barackos-vaníliás-mandulás lepény kardamommal

vega_pokemontrainer4000

Ezt a lepényreceptet nemrég kaptam, amilyen egyszerű elkészíteni, annyira finom. Bármilyen gyümölccsel kipróbálható.  Hozzávalók: 15 ek. finomliszt15 ek. teljes kiőrlésű...