magdireceptek

Hummusz, magyarosítva

Hozzávalók:

10 dkg csicseriboró
kb. 2-3 dl víz
ízlés szerint só
borspótló
1 nagy csokor petrezselyem
1 kisebb fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
vegán majonéz 

Elkészítés:

A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben megfőzzük. Közben a hagymát felvágjuk és vízen megpároljuk. Egy tálba tesszük a megfőtt csicseriborsót, hozzáadjuk a 3 ek. vegán majonézt, fokhagymát, párolt hagymát, borspótlót, sót, és mindezt botmixerrel homogén állapotúra zúzzuk. A petrezselymet a legvégén vágjuk hozzá.  

Ezeket olvastad már?

Metélőhagymás-magvas expressz pogácsa

vega_pokemontrainer4000

Tegnap este „pogácsás hangulatom”  volt, ezt készítettem. Időm viszont kevésbé volt, így  expressz változat mellett döntöttem.  🙂 Hozzávalók (2 nagy...

Vegán kaporszósz

vega_pokemontrainer4000

Nagyon szeretem a kaporszószt. Nem csak az ízét, hanem azt is, hogy olyan gyorsan, egyszerűen elkészül. Most kora reggel férjem...