magdireceptek

Ismét saláta: spenót-pritaminpaprika

Ismét saláta a karácsonyi „habzsi-dőzsi” után.:-)

Hozzávalók:

15 dkg friss spenótlevél
1 kaliforniai paprika
4 ek. Alpro Yofu
1/2 citrom leve
1 csokor metélőhagyma
2 ek. 100% extra szűz olívaolaj
só – ízlés szerint
kb. 1/2 dl víz

Elkészítés:

A spenótleveleket alaposan megmossuk és egy tálba halmozzuk. A kaliforniai paprikát is megmossuk, és apró kockákra vágjuk.  Az öntetet (joghurt, citrom, só, olaj) összekeverjük. Tálalás előtt a zöldségekre öntjük.

Ezeket olvastad már?

Aszalt körtés-áfonyás sütemény

vega_pokemontrainer4000

Nagyon-nagyon finom, érdemes elkészíteni, a hűvösebb őszi estékre, reggelekre csemegének.  Hozzávalók: 16 dkg zabpehely (most akciós a Vegetárnál:-)12 dkg liszt...

Ajváros-padlizsános sült penne

vega_pokemontrainer4000

Könnyű és finyári ebéd. Hozzávalók: Ajvárhoz:1 kg vegyes színű paprika (benne „kötelezően: 2-2 piros kaliforniai és kápia is)2 közepes vöröshagyma2...

Karfiolszárnyak

Magdi

Az élet kegyetlenül kiszámíthatatlan, és nap mint nap szembesülünk azzal, hogy vándorok vagyunk ezen a förldön. Az örömeinket (pláne a...