magdireceptek

Hidegen készíthető vegán málnakrémleves

Ismét egy rózsaszín étel, arra az esetre, ha visszatér a nagy meleg, nálunk ma eső helyett már süt a nap. 🙂


Hozzávalók:

50 dkg málna
4 ek. nyírfacukor
2 dl növényi tejszín
1 csomag málnás pudingpor (hidegen készíthető), hanem kapunk, lehet vaníliás puding
4+2 dl kukoricatej (vagy Alpro vaníliás tej)

Elkészítés:

A pudingot 4 dl növényi tejjel kikeverjük. Egy másik tálban a tejszínben a nyírfacukrot kikeverjük. A málnát is felöntjük annyi tejjel, amennyi ellepi (kb. 2 dl) és összeturmixoljuk. Amikor készen van ez a három külön kikevert alkotóelem, összeöntjük, összekeverjük és hűtőben összeérleljük.  

Ezeket olvastad már?

Mentás-marcipános gyümölcssaláta

vega_pokemontrainer4000

Ismét saláta, de ez most édes. 🙂 Tegnap kaptunk Békés megyéből 1-1 sárgadinnyét és görögdinnyét, ill. sárgabarackot. Alma és frissen...

Meggyes-szójajoghurtos köles

vega_pokemontrainer4000

Nem is annyira recept, inkább tipp az alábbi finomság. Hozzávalók:  2 dl átmosott köles6 – 7 dl Alpro vaníliás szójatej1 csipet...