magdireceptek

Hidegen készíthető vegán málnakrémleves

Ismét egy rózsaszín étel, arra az esetre, ha visszatér a nagy meleg, nálunk ma eső helyett már süt a nap. 🙂


Hozzávalók:

50 dkg málna
4 ek. nyírfacukor
2 dl növényi tejszín
1 csomag málnás pudingpor (hidegen készíthető), hanem kapunk, lehet vaníliás puding
4+2 dl kukoricatej (vagy Alpro vaníliás tej)

Elkészítés:

A pudingot 4 dl növényi tejjel kikeverjük. Egy másik tálban a tejszínben a nyírfacukrot kikeverjük. A málnát is felöntjük annyi tejjel, amennyi ellepi (kb. 2 dl) és összeturmixoljuk. Amikor készen van ez a három külön kikevert alkotóelem, összeöntjük, összekeverjük és hűtőben összeérleljük.  

Ezeket olvastad már?

Zablisztes vegán epertorta

Magdi

Hozzávalók: 30 dkg zabliszt0,5 tk. sütőpor 0,5 tk. szódabikarbóna 2 lenmagtojás (2 ek. lenmagpehely, 2 ek. víz) 4 dl növényi...

Póréhagymás-kurkumás csicserileves

vega_pokemontrainer4000

Hozzávalók: 2 közepes póréhagyma15 dkg csicseriborsó3-4 tk. kurkuma3 gerezd fokhagymahimalaya só – ízlés szerintlevespor és ételízesítő2 ek. kókuszzsír1 dl szójadresszing1...