magdireceptek

Karfiolpástétom

Könnyű, finom pástétom. 
Hozzávalók:

1 kis fej karfiol

1 szál közepes sárgarépa

1 közepes héjában főtt burgonya

1 fej lila hagyma, apróra vágva

1 mk. himalaya só

1-2 tk. ételízesítő mix

2-3 ek. 4 szűz olaj mix

1 kis csokor petrezselyem felaprítva

Elkészítés:
Pároljuk meg a karfiolt és a sárgarépát gőz fölött, majd a burgonyával együtt reszeljük le nagy lyukú reszelőn.adjuk hozzá a többi hozzávalót. Esetleg egy kevés mustárral, vagy őrölt mustármaggal ízesíthetjük.

Ezeket olvastad már?

Vegán bundáskenyér

Vegán, tepsiben sült bundáskenyér? Igen! A mai finomfőzelék mellé ezt ettük. A teljes kiőrlésű kenyeret felvágtam, majd fele-fele arányban kevertem...