magdireceptek

LÉT-REFORM bejglik

Tudom, tudom, a bejgli téli édesség, de ez jól behűtve, esetleg egy kis vegán vaníliafagyival nyáron is nagyon finom és egészséges csemege! Most, hogy itt a kicsit hűvösebb idő, önmagában is nagyon finom. 

A klasszikus diós, ill. mákos ízesítésűből van élesztős és élesztőmentes változat is, míg az élesztőmentesek közt gesztenyéset is találunk. 

Mi élesztőmentes mákosat és gesztenyéset kóstoltunk. 

Bio gesztenyés bejgli (élesztőmentes)

Csicsókával és almával édesített finomság. 
Összetétele: 
Teljes őrlésű tönkölyliszt, koptatott tönkölyliszt, növényi margarin, csicsóka, natúr gesztenye, alma, szódabikarbóna, só. 

Nekünk ez egy kicsit natűr volt, de egy kevés házi lekvárt kentünk rá, és nagyon finom lett. A tésztája cserébe viszont finom omlós. 
Ez nagy kedvencünk volt, jó sok töltelék található benne, finoman elkészített. Található benne mazsola, ill. citromhéj teszi teljessé az élvezetet 🙂 
Összetétele:
Teljes őrlésű tönkölyliszt, koptatott tönkölyliszt, növényi margarin, csicsóka, mák, alma,  mazsola, citrom, szódabikarbóna, só. 

Ezeket olvastad már?

Gazdag születésnapi gofri:)

vega_pokemontrainer4000

Tegnap volt a születésnapom és drága férjem gofrisütővel lepett meg, ill. készített nekem gofrit is 🙂 Nagyon finom volt 🙂 Ma...

Paradicsomos-spenótos csicseriborsó-főzelék

vega_pokemontrainer4000

A csicseriborsó nagyon egészséges élelmiszerünk, mégis keveset fogyasztjuk. Főleg falafelben szoktuk enni, vagy hummuszt készítünk belőle. Most egy főzelék-féle receptjét...