Nagyon régen töltöttem fel pástétom receptet. Pedig minden nap kenünk valamit a kenyérre:-). Ez a gyermekek nagy kedvence lesz, hiszen van benne minden, amit szeretnek. legalábbis Fanni. 🙂
Hozzávalók:
1 nagyobb burgonya
1 közepes sárgarépa
1/2 kisebb karalábé
1 kis szelet zeller
1 gerezd fokhagyma
1/2 fej vöröshagyma
1/2 csokor petrezselyem
bio levespor és ételízesítő (vegeta)- ízlés szerint
himalaya só – ízlés szerint
2 ek. kókuszzsír
Elkészítés:
A zöldségeket (hagymák kivételével) meghámozzuk, és sóval, ízesítővel megszórt vízben megfőzzük. A hagymát apróra vágjuk és a kókuszzsíron megdinszteljük. Majd rátesszük a megfőtt és villával összetört zöldségeket és összekeverve 1-2 percig hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek. Legvégül hozzáadjuk a felaprított petrezselymet. Kenyérre kenve tálaljuk.