magdireceptek

Vegán, gluténmentes málnás-csokis brownie

Ez a süti egy igazán finom, karácsonyi csemege is lehet, ha meglocsoljuk a tetejét olvasztott csokival vagy akár a Naked Noble Málnás étcsokoládékrémjével.

Hozzávalók:

20 dkg Nature Cookta eritrit

10 dkg holland kakaópor

1,2 dl Nature Cookta kókuszolaj

½ tk. sütőpor

2 csomag vaníliás cukor

10 dkg Nature Cookta gesztenyeliszt

10 dkg Nature Cookta mandulaliszt

2 dl növényi tej

4 ek. Naked Noble Málnás étcsokoládékrém

1 tábla étcsokoládé

1 csipet fahéj

Elkészítés:

Ebben a desszertben hihetetlennek tűnik, de semmilyen állati eredetű (pl. tojás, tej, vaj) vagy glutént tartalmazó alapanyag nincsen; mégis finom, puha  – és egészséges. Először egy tálban keverjük össze a nedves összetevőket (növényi tej, olvasztott kókuszolaj; felolvasztott étcsokoládé és a Naked Noble Málnás étcsokoládékrém), a másik tálban pedig a kimért liszteket, eritritet, sütőport, kakaóport, fahéjat, vaníliás cukrot. Ezután a két tál tartalmát keverjük és alaposan dolgozzuk össze. Egy kókuszolajjal kikent tepsibe téve 180 fokon kb. 15-20 perc alatt süssük készre. Akár Naked Noble krémekkel, akár lekvárral, vagy magában tálaljuk, biztosan sikert érünk el vele.

Ezeket olvastad már?

Lencsés-sütőtökös zabburger

Ez a feltét a tegnapi spenót és krumpli mellé készült. A maradékot ma ettük meg, hamburgerként. Nagyon finom!  Hozzávalók: 20...

Rakott, aszalt paradicsomos milánói

A milánói hagyományosan készült, és ezt a receptet már le is írtam itt,  mégis írok, mert kiegészítettem aszalt paradicsommal, és nagyon...

Diótorta

Sógoromnak és drága férjemnek készült ez a torta, születésnapjaik alkalmából.  A piskótához az alábbiakat kevertem össze: – 15 dkg barnacukor,–...