magdireceptek

Mogyoró-öntetes saláta

Hozzávalók:

50 dkg káposzta

2 nagyobb sárgarépa

2 marék földimogyoró

1 fej lilahagyma

Az öntethez:

A mogyoróöntethez:

5 dkg sós mogyoróvaj (krémes, nem crunchy)

1 db  citrom leve

1 gerezd fokhagyma

1,5 dl kókuszital

3 ek. szójaszósz

1 ek. méz

1 csipet só

Elkészítés:

Felszeleteljük a káposztát és a répát, és félretesszük. Az öntet hozzávalóit turmixgépbe tesszük; és selymes állagúra turmixoljuk. Tálalás előtt öntsük rá a salátára az öntetet, és még pörkölt, sós mogyoróval is szórjuk meg. Igény szerit metélőhagymával vagy petrezselyemzölddel gazdagítsuk.

Ezeket olvastad már?

Miből eszik-iszik Fanni?

Nagyon sokan írtatok levelet, hogy miből eszik-iszik Fannusunk. Több mindent kipróbáltunk, de egy idő után a Tommee Tippee termékeit szerettük...