Írtam már nektek a Vega-Farm termékeiről, de most – húsvét közeledtével – ismét szeretném ajánlani nektek ezeket a finomságokat.
Már nemcsak csemege és csípős gabonakolbászt gyártanak, hanem gabonahúst is, gyros-os, chilis, magyaros ízesítésekben.
A gabonakolbászt én nem csak rakott krumpliba vagy egyéb rakott ételekbe (pl. rakott savanyú káposzta) teszem, hanem lencsés, babos ételekbe (lencse-és bableves, lencse-és babfőzelék stb.), gulyáslevesbe, illetve minden pörköltbe is jut belőle. De kiváló szendvicskrém is készül belőle gyakran, kókuszzsírral összekeverve.
A gabonahúsok pedig önmagában is nagyon finomak, és egészségesek (fehérjedúsak), de a frankfurti leves, székelykáposzta, milánói makaróni elengedhetetlen összetevője.
Sokan kérdezik tőlem mostanában, hogy mivel lehet helyettesíteni a húsvéti sonkát, ezzel biztosan. És nemcsak nekünk, húsevő vendégeinknek is ízleni fog.
Itt találjátok meg őket: http://www.gabonakolbasz.hu/