magdireceptek

Hideg saláta forró napokra

Hozzávalók:

1/4 fej fejeskáposzta

2 sárgarépa

4-5 db kovászos uborka

1 fej vöröshagyma

2 doboz Vegaföl

8 ek. tojás nélküli majonéz

só, cukor – ízlés szerint

Elkészítés:

A hozzávaló zöldségek közül a sárgarépát, hagymát meghámozzuk, vékony csíkokra szeljük. A káposztát lereszeljük, uborkát felvágjuk. Egy másik tálban elkészítjük az öntetet: összekeverjük a hozzávalókat, majd a zöldségekre locsoljuk. Behűtve tálaljuk.

Ezeket olvastad már?

Tormás avokádókrém

vega_pokemontrainer4000

Tudom, tudom, a torma és az avokádó párosítása elsőre furcsán hangzik, de nem volt kedvem hagyományosan elkészíteni, ill. mostanában rákaptunk...