A kukoricakásáról már írtam, ma csak más tálalási javaslat jutott eszembe reggelinknél, ezért készült a fotó.
A kukoricakását, miután megfőtt, üvegpohárba tettem, majd pár perc után „kiborítottam”.
Frissen préselt almalével fogyasztottuk 🙂
A sütőtök krémlevesnek sokféle ízesítési lehetősége van. Mi borsikafűvel, szerecsendióval szeretjük leginkább. Kb. negyed sütőtököt tettem fel két kisebb krumplival,...
Itt a tél, amikor talán – nemcsak az ünnepek, hanem az otthonainkban töltött idő növekedése miatt is – többet sütögetünk,...
Az egyik legfinomabb pástétom. Érdemes elkészíteni. Hozzávalók: 1 kg padlizsán4 fej vöröshagyma3 szem paradicsom1,5 kg kápia paprika1/3 kg sárgarépa2 szem...
© Copyright 2022 MoonShot