Tegnap este főztem, egy jó nagy adag rakott zöldbabot, mára és holnapra is, ill. fasírt is készült, mivel holnap több család közösen ebédelünk, és ezt visszük kora reggel elindulva itthonról. (A fasírt receptjét ld. majd később:)
2 bögre barnarizst főztem (ami maradt, jó lett a fasírtba:), és kb. 1 kg zöldbabot is megfőztem sós, petrezselymes vízben. Közben a maradék szejtánból a szokásos módon pörköltet készítettem, majd kiolajoztam egy jénait, zöldbabot tettem az aljára, majd rizst, ezután a pörkölt következett, majd magtejföllel kevert natúr, összeturmixolt tofu, kis olajjal, majd ismét zöldbab, rizs, pörkölt, zöldbab és a tejföl helyettesítők, olaj. És persze, ha van már bontva, oliva is 🙂
Az én (post)covid történetem – 3. rész
Ezúttal szeretném leírni nektek a tapasztalataimat a Foodtest 200+ elnevezésű intolerancia teszttel kapcsolatosan. Óriási könnyebbséget jelent, hogy otthon is elvegezhető...