magdireceptek

Tipp vacsorára: vegán kolbászkrém, házi, burgonyás kenyérrel

Tetején friss snidling 🙂 
A vegetáriánus ember mindig bajban van, mit kenjen a kenyérre, ami egészséges, finom, változatos.

Így született meg a mai pástétom.

Ez van benne:

– 1 csésze főtt árpa – összeturmixolva,
– 1 csésze főtt búza – összeturmixolva,
– sok-sok fokhagyma,
– fél lilahagyma,
– köménymag,
– pirospaprika,
– só, kis ajvár
– 1 főtt krumpli – összeturmixolva.

Az árpát, búzát előző este beáztattam, megfőztem, majd ma, vacsora előtt 5 perccel beletettem a fűszereket, ill. a kifőtt, felkockázott krumplit, és mindent jól összebotmixereztem. 
Nagyon finom lett! 🙂

Ezeket olvastad már?

Köszöntöm a 100. rendszeres olvasót :)

Az elmúlt hónapban közel 10.000 oldalmegtekintés történt, és megérkezett a 100. rendszeres olvasó is! Őt  (Nagy-Szövetes Annamária – remélem, jól...

Díjat kaptam…

Két díjat is kaptam, csak nem volt időm feltenni. Íme, az első, amelyet Judittól kaptam. Köszönöm!Akiknek most továbbadom – egyelőre:...

Vegán datolyás-kesudiós kuglóf

Hozzávalók: 30 dkg finomliszt20 dkg teljes őrlésű liszt15 ek. aranybarna nádcukor1 csipet só3 dkg puha kókuszzsír1 citrom héja–1 tk.  aranybarna nádcukor1...