magdireceptek

Kesutejfölös borsófőzelék lecsóval

Az utolsó adag házi borsónkat készítettem ma el. Régen ettünk borsófőzeléket, pedig nagyon szeretjük. Vegán habarás került bele, de most nem tofuból, hanem növényi tejfölt készítettem kesudióból: a kesudiót összeturmixoltam vízzel és egy kis olajjal, majd tettem bele egy kis sót és teljes kiőrlésű lisztet. Ezt öntöttem bele a vízen párolt hagymára tett és megfőtt borsóra (fűszerek: kömény, só, petrezselyem). 

Felbontottunk egy üveg lecsót, és azt eszünk majd hozzá. 

Ezeket olvastad már?

Újabb saláta: virsli-paprika-édeskömény

vega_pokemontrainer4000

Hozzávalók: 1 üveg szójavirsli1 fej édeskömény2 kápia paprika5-10 szem koktélparadicsom1 póréhagyma— 5 ek. 100% extra szűz olívaolaj5 ek. víz1 ek....

Zöldséges „csicseripaprikás”

vega_pokemontrainer4000

Nagyon finom ebéd volt, mindenkinek ajánlani tudjuk 🙂 Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó2 szál sárgarépa1 szál fehérrépa 1 nagy fej vöröshagyma1...