magdireceptek

Kesutejfölös borsófőzelék lecsóval

Az utolsó adag házi borsónkat készítettem ma el. Régen ettünk borsófőzeléket, pedig nagyon szeretjük. Vegán habarás került bele, de most nem tofuból, hanem növényi tejfölt készítettem kesudióból: a kesudiót összeturmixoltam vízzel és egy kis olajjal, majd tettem bele egy kis sót és teljes kiőrlésű lisztet. Ezt öntöttem bele a vízen párolt hagymára tett és megfőtt borsóra (fűszerek: kömény, só, petrezselyem). 

Felbontottunk egy üveg lecsót, és azt eszünk majd hozzá. 

Ezeket olvastad már?

Gyümölcsös köleskoch

vega_pokemontrainer4000

Ez volt a tegnapi és mai reggelink is. Hozzávalók: 1 csésze köles3 csésze kukoricatej 2 ek. nyírfacukor25 dkg meggy15 dkg...

Rozmaringos caprese vegán módra

vega_pokemontrainer4000

Egyszerű, gyors, finom.:-) Hozzávalók: 4 paradicsom (nálunk most vegyesen: piros, fekete, sárga)15 dkg füstölt tofu3 ek. 100% extra szűz olívaolaj 2...

Díjat kaptam…

vega_pokemontrainer4000

Két díjat is kaptam, csak nem volt időm feltenni. Íme, az első, amelyet Judittól kaptam. Köszönöm!Akiknek most továbbadom – egyelőre:...