magdireceptek

Almás batyu a maradékokból :)

Ez jól meg lett porcukrozva…
A maradék leveles tésztából készült pillanatok alatt ez az almás batyu. A pincéből felhozott almát feldaraboltam, nagyon kevés ideig kis fahéjjal pároltam (kb. 5 perc). Majd kockákat vágtam a kinyújtott leveles tésztából, az egyik felén 3 ferde csíkot vágtam késsel, a másik felére morzsát szórtam, majd rápakoltam az almás (kb. 1 evőkanállal), és összehajtottam. Mivel van egy raklapnyi házi tojás, megkentem vele, majd kisütöttem. 

Ezeket olvastad már?

Spenótos-diós grissini

vega_pokemontrainer4000

Igazi uzsonna, nemcsak gyermekeknek. 🙂 Fannink hála Istennek, a sóskán kívül mindent nagyon szeret. A zöldségek jöhetnek éppúgy, mint a...

Paradicsomos-spenótos csicseriborsó-főzelék

vega_pokemontrainer4000

A csicseriborsó nagyon egészséges élelmiszerünk, mégis keveset fogyasztjuk. Főleg falafelben szoktuk enni, vagy hummuszt készítünk belőle. Most egy főzelék-féle receptjét...

Rizsmajonézes saláta

vega_pokemontrainer4000

Kittinél olvastam a rizsmajonézről, tudtam, hogy ki kell próbálnom. 🙂  Hozzávalók: A rizsmajonézhez: 2 dl főtt barnarizs2 dl növényi tej...