magdireceptek

Kapros-fokhagymás és aszalt paradicsomos tofukőrözött

Tegnap este készítettem két fajta tofukőrözöttet.  Mivel nagyon finom lett, megosztom 🙂 
Valami hasonló lesz majd a receptes könyvben is, de nem teljesen ez 🙂
A recept: 
Kapros-fokhagymás:
1 füstölt tofut olívaolajjal elturmixoltam, tettem bele sót, sok kaprot és fokhagymát. 
 Aszalt paradicsomos:
1 füstölt tofut olívaolajjal elturmixoltam, tettem bele sót, fél kis üveg apróra vágott aszalt paradicsomot, kis köményt, hagymát, fokhagymát. 

Ezeket olvastad már?

Chilis babos palacsinta

Ebéd 5 perc munkával? Igen! (Amennyiben előkészítettük a palacsintákat előző nap , illetve van a kamránkban házi, esetleg bolti chilis...

Mediterrán tésztasaláta

A tésztát általában főételnek szoktuk készíteni, mi is szeretjük (főleg a gyerekek :-D) a milánói makarónit, bármilyen vegán pörkölttel (szója,...