magdireceptek

Kapros-fokhagymás és aszalt paradicsomos tofukőrözött

Tegnap este készítettem két fajta tofukőrözöttet.  Mivel nagyon finom lett, megosztom 🙂 
Valami hasonló lesz majd a receptes könyvben is, de nem teljesen ez 🙂
A recept: 
Kapros-fokhagymás:
1 füstölt tofut olívaolajjal elturmixoltam, tettem bele sót, sok kaprot és fokhagymát. 
 Aszalt paradicsomos:
1 füstölt tofut olívaolajjal elturmixoltam, tettem bele sót, fél kis üveg apróra vágott aszalt paradicsomot, kis köményt, hagymát, fokhagymát. 

Ezeket olvastad már?

Vegán amerikai káposztasaláta

vega_pokemontrainer4000

Egy-két hónapja kedves ismerőseinknél jártunk vendégségben és nagyon finom pitát ettünk, rizstejszínből készült vegán majonézzel locsoltuk meg benne a falafel...