magdireceptek

Rozmaringos tepsis burgonya, búzahússal és aszalt paradicsommal

Tegnapról maradt aszalt paradicsommal és pestóval töltött sült szejtán (ennek a receptjét még nem árulom el :). Ma kifőztem hozzá 6 nagy szem burgonyát,  készítettem egy kis besamellt (kukoricaliszt+Yoja+só+olaj+rozmaring: mindez összefőzve), és ezeket a maradékokat raktam meg:
Tepsi aljára:  kevés olaj, majd  krumplikarikák, erre asztalt paradicsom szeletek és  szejtán kockák + rozmaring+só+ besamell, és ezt még egyszer megismételtem. 
Hihetetlenül harmonikus és finom lett. Friss salátával fogyasztottuk. 🙂 

Ezeket olvastad már?

Mandulás-szilvás kígyórétes

Ma készült ez a csemege, miután kaptunk ajándékba egy-két kg szilvát. Hozzávalók: 60 dkg liszt (40-20 %-ban a fehér-teljes kiőrlésű),2,5...