magdireceptek

Mexikói babpástétom – 5 perc alatt

Ma vacsorára készült, friss kenyérhez és paradicsomhoz; kb. 5 perc alatt.

Nem is tudom, miért nem készítem gyakrabban ezt a pástétomot, mert nagyon gyors, finom; szeretjük.

Egy hagymát vízen megpárolok, majd hozzáteszek egy doboz kidney babkonzervet, fél doboz kukoricakonzervet, egy gerezd fokhagymát, két kanál pritaminpaprika lekvárt, majorannát, borsikafüvet, köményt, oreganót, illetve egy kevés erős paprikát.
Mindezt összebotmixerezem (rusztikusra, azaz nem baj, ha maradnak benne egész kukoricák, babok), és a végén metélőhagymát is szórok bele. Hihetetlenül finom. 🙂

Ezeket olvastad már?

Mediterrán tésztasaláta

Magdi

A tésztát általában főételnek szoktuk készíteni, mi is szeretjük (főleg a gyerekek :-D) a milánói makarónit, bármilyen vegán pörkölttel (szója,...

Tátráról- bővebben

vega_pokemontrainer4000

Az elmúlt héten a Magas-Tátrában és a Szlovák paradicsomban jártunk. Gyönyörű volt. Mivel gasztroblog, azzal kezdem, hogy miket ettünk :))...