magdireceptek

Nyári finomfőzelék avokádó-habarással

Zsenge répából, borsóból és krumpliból készítettem főzeléket, kicsit másképp:) Vízen hagymát pároltam, majd erre tettem felkarikázott répát, borsót, felkockázott krumplit, kevés olajat, sót, köményt, és addig főztem, amíg meg nem puhult. Közben elkészítettem a habarást: fél avokádót összeturmixoltam egy kevés natúr tofuval, olívaolajjal, vízzel és 4 kanál tk. liszttel, ezt kevertem a főzelékhez. Összeforraltam, majd tettem bele friss petrezselymet. Nagyon finom, pikáns, különleges lett 🙂 

Ezeket olvastad már?

Sütőtökös-datolyás zabkása

vega_pokemontrainer4000

Nagyon finom reggeli és egész sokáig feltölt energiával. Nem mellékesen rengeteg rostot tartalmaz, így segíti az emésztésünket. Mi még almát...

Sós kalács

vega_pokemontrainer4000

Tegnap este nem kenyeret sütöttem, hanem sós kalácsot. Hogy legyen valami változatosság a kenyér-kifli-zsemle vonalon is.  Hozzávalók: 25 dkg teljes...

Lecsós rizzsel rakott karfiol

vega_pokemontrainer4000

Akadt itthon egy kis karfiol, barna rizs és sok-sok paprika. Nem volt kérdés, mi készül. Ugyanis Fanni nem szereti magában...