Ez a süti egy igazán finom, karácsonyi csemege is lehet, ha meglocsoljuk a tetejét olvasztott csokival vagy akár a Naked Noble Málnás étcsokoládékrémjével.
Hozzávalók:
20 dkg Nature Cookta eritrit
10 dkg holland kakaópor
1,2 dl Nature Cookta kókuszolaj
½ tk. sütőpor
2 csomag vaníliás cukor
10 dkg Nature Cookta gesztenyeliszt
10 dkg Nature Cookta mandulaliszt
2 dl növényi tej
4 ek. Naked Noble Málnás étcsokoládékrém
1 tábla étcsokoládé
1 csipet fahéj
Elkészítés:
Ebben a desszertben hihetetlennek tűnik, de semmilyen állati eredetű (pl. tojás, tej, vaj) vagy glutént tartalmazó alapanyag nincsen; mégis finom, puha – és egészséges. Először egy tálban keverjük össze a nedves összetevőket (növényi tej, olvasztott kókuszolaj; felolvasztott étcsokoládé és a Naked Noble Málnás étcsokoládékrém), a másik tálban pedig a kimért liszteket, eritritet, sütőport, kakaóport, fahéjat, vaníliás cukrot. Ezután a két tál tartalmát keverjük és alaposan dolgozzuk össze. Egy kókuszolajjal kikent tepsibe téve 180 fokon kb. 15-20 perc alatt süssük készre. Akár Naked Noble krémekkel, akár lekvárral, vagy magában tálaljuk, biztosan sikert érünk el vele.