Fanni nagyon szereti az állatokat. A salátát kevésbé. szereti a friss zöldségeket, ill. főzve is (pl. kedvence a vadas), de a kevert salátákat annyira nem kedveli. Így tettem egy kísérletet. Övé lett a szójapárizsi és a növényi sajt belőle /róla. :-))) Meg a savanyú uborka, és a bajszát is megdézsmálta. A többi maradt nekünk 🙂
Hozzávalók:
1 kisebb zeller
1 kisebb alma
2 közepes sárgarépa
10 dkg növényi sajt, mozarellás
2 szál újhagyma
—
4 ek. olívaolaj
1-2 ek. citromlé
1 ek. sörélesztőpehely
1/2 ek. agavé szirup
só, ill. tetszés szerinti fűszerek
Elkészítés:
Lereszeljük a hozzávalókat. Az öntet hozzávalóit kikeverjük és a lereszelt zöldségekre öntjük. Összekeverjük és tetszőlegesen díszítjük, tálaljuk.