magdireceptek

Sült paprika saláta

Tulajdonképpen ez nem is recept, annyira egyszerű, de azért csak megosztom.

Hozzávalók:

1 piros kaliforniai paprika
1 zöld kaliforniai paprika
1 sárga /narancssárga kaliforniai paprika
2 ek. 100% extra szűz olívaolaj
2 ek.víz
só – ízlés szerint
1 tk. citromlé
1 tk. kakukkfű
2 tk. fokhagymapor

Elkészítés:

A paprikákat felvágjuk. Egy tepsit kiolajozunk és belerakjuk a felvágott paprikákat, meglocsoljuk. 150-160 fokos sütőben roppanósra pároljuk. Majd egy tálba tesszük, sózzuk, kakukkfűvel, fokhagymaporral és citromlével ízesítjük. Mi kukoricás barna rizs és rántott tofu mellé ettük.

Ezeket olvastad már?

Mesés jégkrémek vegánoknak (is)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a mi kisfiúnk, Gergő egész évben tudna jégkrémet vagy fagylaltot enni desszertként. Így...

Rukkola-cukkini krémleves

Merész egy húzás, mit ne mondjak.  Hetente nem fogom készíteni, de havonta megesszük majd, hiszen egészen kellemes íze lett 🙂Az...

Szedres nudli mandulatejszínnel

Fannink mindene a „heder”, azaz szeder. A piacon minden héten többször is veszünk 1-1 dobozzal, és mivel a kis kulacsa...