magdireceptek

Rakott, aszalt paradicsomos milánói

A milánói hagyományosan készült, és ezt a receptet már le is írtam itt,  mégis írok, mert kiegészítettem aszalt paradicsommal, és nagyon jót tett neki 🙂 
Kb. 1 maroknyi aszalt paradicsomot felkockáztam, megpirítottam, és amikor a sütőbe tettem a tésztát és a mártást, soronként szórtam rá a paradicsomból is. 🙂  

Ezeket olvastad már?

Köles-zablisztes kréker

vega_pokemontrainer4000

Úgy született ez a kréker, hogy köleslisztet és zablisztet szerettem volna felhasználni valamilyen sós ropogtatni való készítésére. A kölesliszt miatt...

Sült polenta

Magdi

Tegnap Romániában jártunk, és hazafelé Nagyváradon mindig a túrázás után bemegyünk egy helyi boltba, ahol finom vegán felvágottak, sajtok, krémek...