magdireceptek

Pritaminpaprikás-tejszínes tofurántotta

Most látom, hogy még nem került fel tofurántotta a blogra, így a tegnap reggel készítettet gyorsan lefotóztuk. 

Hozzávalók:

1 nagy újhagyma (zölddel együtt)
1 pritaminpaprikás tofu 
1 dl rizstejszín (nem vegánoknak: főzőtejszín)

2 ek. sörélesztőpehely
1ek. extra szűz olívaolaj

Elkészítés:

Kevés vízen a felaprított hagymát megpároltam, majd kevés olajat is tettem hozzá. A tofut villával összetörtem, hozzákevertem a rizstejszínt majd a sörélesztőpelyhet (ettől különlegesen zamatos volt), a sót. Rádobtam a hagymára és kissé megpirítottam.  Lecsós alappal, vagy párolt zöldségekkel is elkészíthető. Mi aszalt paradicsommal és szezámmaggal ettük. 🙂

Ezeket olvastad már?

Diós szárzeller saláta

Ez a saláta is ma készült, a röszti mellé.  A szárzellert apró cikkekre felvágtam, besóztam.  Eközben elkészítettem az öntetet: 1/2...