magdireceptek

Nyári finomfőzelék avokádó-habarással

Zsenge répából, borsóból és krumpliból készítettem főzeléket, kicsit másképp:) Vízen hagymát pároltam, majd erre tettem felkarikázott répát, borsót, felkockázott krumplit, kevés olajat, sót, köményt, és addig főztem, amíg meg nem puhult. Közben elkészítettem a habarást: fél avokádót összeturmixoltam egy kevés natúr tofuval, olívaolajjal, vízzel és 4 kanál tk. liszttel, ezt kevertem a főzelékhez. Összeforraltam, majd tettem bele friss petrezselymet. Nagyon finom, pikáns, különleges lett 🙂 

Ezeket olvastad már?

Ajándékot kaptunk!

Régen jelentkeztem, ennek oka a hosszan tartó postcovid volt. Erről készülök írni egy külön bejegyzést. Sajnos az előző hónapok a...

Kapros kukoricapástétom

Valamelyik nap bevásároltam kukoricakonzervből, mert hirtelen rámtört, hogy mennyire szeretem és hiányzik (és  épp most volt leárazva is, szóval ez...