magdireceptek

Növényi sajtos, kesumajonézes brokkolipástétom

Nagyon finom pástétom.

Hozzávalók:

1 közepes brokkoli
1 nagyobb lilahagyma

½ bögre kesudió
1 bögre víz
1 ek. olívaolaj
1 ek. sörélesztőpehely
2 gerezd fokhagyma
½ citrom leve
himalaya só– ízlés szerint

Elkészítés:

A borkkolit rózsáira szedjük, megmossuk és megpároljuk. Eközben a kesudiómajonézt is elkészítjük: a kesudiót a vízzel, olívaolajjal, sörélesztőpehellyel, fokhagymával, citromlével és óval összeturmixoljuk. A megfőtt és kihűlt brokkolit villával összetörjük, hozzákeverünk 8-10 ek, kesudiómajonézt. A növényi sajtot lereszelve keverjük hozzá. 


Ezeket olvastad már?

Spenótos tészta, zöldséges érmével

Ismét egy újabb terméket mutatok be, a Vegetár Kft Goody-foody termékcsaládjából. Ez pedig a zöldséges érme.  Egyik nagy kedvencünk. A spenót...

Babonéz

Íme, a megígért babonéz recept, amelyet itt találtam még pár hónapja, és azóta előszeretettel készítem.  Sajnos, mivel rákerült a céklasalátára,...

Magos tönkölyvekni

Nagyon finom, tartalmas kenyeret sütöttem tegnap este. Hozzávalók: 2 bögre barna tönkölyliszt2 bögre finomliszt2 ek. extra szűz olívaolaj  2,5 dk...