magdireceptek

Kék mákos piskóta agavé cukorral

Vegán sütemény, amely gyorsan elkészül és nagyon finom. 🙂 

Hozzávalók:
35 dkg finomliszt
0,5 l növényi tej 
15 dkg darált kék mák
15 dkg agavé cukor
3-4 ek. olvasztott kókuszzsír

Elkészítés:
A liszthez hozzákeverjük a sütőport, a cukrot, a darált mákot és összekeverjük. Lassan hozzáadagoljuk a növényi tejet, és csomómentesre keverjük. Kókuszolajjal kikent és liszttel megszórt tepsibe téve 180 fokon 25-30 perc alatt kisütjük. 
    A tetejét agavé cukorral meghintjük, így tálaljuk. 

    Ezeket olvastad már?

    Medvehagymás kifli

    Nem tudom megígérni, hogy egy darabig nem lesz több medvehagyma és kifli sem a blogon, mert nagyon szeretjük a medvehagymát,...

    Vegán, tepsiben rántott cukkini

    Rántott cukkini A vegán cukkini három dologban különbözik a megszokottól: nem fehér, hanem rostban gazdag (és ezért emésztést javító) teljes...