magdireceptek

Karfiolpástétom

Könnyű, finom pástétom. 
Hozzávalók:

1 kis fej karfiol

1 szál közepes sárgarépa

1 közepes héjában főtt burgonya

1 fej lila hagyma, apróra vágva

1 mk. himalaya só

1-2 tk. ételízesítő mix

2-3 ek. 4 szűz olaj mix

1 kis csokor petrezselyem felaprítva

Elkészítés:
Pároljuk meg a karfiolt és a sárgarépát gőz fölött, majd a burgonyával együtt reszeljük le nagy lyukú reszelőn.adjuk hozzá a többi hozzávalót. Esetleg egy kevés mustárral, vagy őrölt mustármaggal ízesíthetjük.

Ezeket olvastad már?

„Mexikói céklasaláta”

Maradt egy kis céklánk, ill. mexikói zöldséget nem tettem vissza -fasírtot készítettem egy adagból- a mélyhűtőbe, így ezt készítettem el...

Tepsis krumpli – egy kis csavarral

Férjem nagyon szereti a tepsiben sült krumplit, ha kedveskedni szeretnék neki valamilyen étellel, akkor azt nyugodtan készíthetek. Ez e tepsis...

Kakukkfüves gombakrémleves

A családunkban főleg férjem kedveli a gombát, így az ő kedvéért szokott készülni gombás étel. Ez a leves is neki...