Szeretnék mindenkinek ajánlani egy rendkívül finom gabonakolbászt. Szerintünk az országban ez a legfinomabb, és mindenféle ízfokozó, mesterséges aroma, színezék nélküli. Búza, szójabab, hántolt árpa, zabpehely, étolaj, fűszerek az alkotóelemei. Nem szeletelhető, hanem morzsalékos, én az alábbi ételekbe szoktam tenni pl.: rakott krumpli, sólet, bableves, lencsefőzelék, lencseleves, pizza; de nagyon finom pástétomokat is lehet készíteni belőle. Fél kilós rudakban volt eddig kapható (nagyon kedvező áron), azt hiszem, továbbra is így lesz. Bővebb infókért, rendelésért nyugodtan hívható az ötletgazda, vállalkozó: Vajda Ferencné 68/440-147; e-mail cím: domokosildi@freemail.hu. Bioboltokban drágább lesz (most kezdik beszállítani), mint személyesen megrendelve. 🙂
Narancsos-mákos kölespuding
Hozzávalók: 50 dkg köles ½ liter rizstej 25 dkg kék mák, darálva vanília, 1 bio narancs héja, rizsszirup – ízlés...