magdireceptek

Házi korpás tésztás krumplis tészta – másképp

A chili csak díszítés…:)

Ma férjem tegnap főtt és már akkor is (sárgaborsó leves után) fogyasztott krumplis tésztát vitt magával, pár rántott cukkini társaságában. 🙂

Nem tudom, ki hogyan készíti a krumplis tésztát, én sokáig másképp főztem. Amolyan paprikás krumplis alapba tettem bele a tésztát. Azonban férjem szólt, hogy ő másképp ismeri, és amióta így készítem, én is szeretem 🙂 És sokkal gyorsabb is 🙂
4 nagyobb krumplit kifőztem héjában, közben kifőtt a korpás házi tésztám is. Hagymát pároltam, belevágtam a meghámozott krumplit, kicsit pirítottam, majd olajat tettem bele, és sót, köményt. Összepirult, és erre tettem rá a kifőtt tésztát. A házi tésztáról itt már írtam. Nagyon finom lett 🙂

Ezeket olvastad már?

Karfiol, kesudiós morzsában

Amilyen egyszerű, olyannyira nagyszerű étel. Hozzávalók: 1 fej karfiol2 dl Alpro natúr joghurt1 csokor metélőhagyma3 tk. só1 ek. sörélesztőpehely15 dkg...

Rizs – ahogy a gyerekek szeretik

Nálunk a natúr, főtt rizs és mellé egy rántott zöldség nem tartozik a kedvenc ételek közé – a gyerekeknél. A...

Három a magyar igazság :)

Ma háromfajta tökféléből készült főzelék: csillagtököt, főzőtököt és cukkinit reszeltem, majd vízen hagymát pároltam, rádobtam egy paradicsomot is. Ebbe tettem...