magdireceptek

Édesköményes zellekrémleves

Zellerkrémlevesről már írtam , most azért teszem ismételten, mert egy kicsit módosított recepttel készült ma.

Egy vöröshagymát, egy nagy zellert, egy közepes krumplit és fél édeskömény termést megpucoltam, felkockáztam és vízben megfőztem.

Majd öntöttem hozzá egy doboz zabtejszínt, és összeturmixoltam. A végén sóztam, és kevés olajjal meglocsoltam. Még 2-3 percig főztem.

Nagyon finom lett, és  jólesett ilyen borongós időben. Pirítóssal ettük. 

Ezeket olvastad már?

Zabos répafasírt

Ezt a fasírtot is érdemes kipróbálni! Mi most babfőzelék mellé fogyasztottuk. Hozzávalók:30 dkg sárgarépa 2 kisebb fehérrépa 10 dkg zabpehely1  kis...

Brokkolis-tofus-pizzás tekercs

Érdemes kipróbálni, annak is, aki nem mestere az élesztős tésztáknak, mert elronthatatlan és finom. 🙂 Hozzávalók: 5,5 dl Alpro rizstej1...