Tegnap ajándékba kaptunk egy üveg bio homoktövis őrleményt. Utánaolvastam, hogy mi mindenre jó ez a növény. A, C vitamin tartalma nagyon magas, ill. flavonoidban gazdag:), ezért elhatároztuk, adunk neki még egy esélyt: lekvárt már kóstoltunk, de az nem ízlett annyira. Úgy gondoltuk, hogy ezúttal kásákra fogjuk szórni ezt az őrleményt, ma el is kezdtük. Az íze így sem a legkellemesebb, amolyan fűrészpor ízű, de így kásával ehető és ha tudjuk, hogy milyen jó, akkor könnyebben csúszik :)))) A jó hír (számunkra:), hogy csipkebogyó lekvárt is kaptuk. Ezt viszont hihetetlenül szeretjük. 🙂 A zabpelyhet 1:1-es mennyiségű diótejben főztem ki.
Az én (post)covid történetem – 1.rész
November 26. hétfő. Kis túlzással élve, a nap, amely megváltoztatta az életünket vagy legalábbis az élethez való hozzáállásunkat. Kislányunk enyhe...