magdireceptek

Csicsókás fokhagymakrémleves

Igazi betegség-űző leves.

Hozzávalók:

Hozzávalók:

4 db közepes csicsóka
2 fej fokhagyma
1 kisebb vöröshagyma
10 dkg kesudió
víz (amennyit felvesz)
só- ízlés szerint
ételízesítő mix – ízlés szerint
 1 kisebb csokor petrezselyem
Elkészítés:
Kevés vízen és az olajon megpároljuk a vöröshagymát, a fokhagymát és a csicsókát, megsózzuk, közben kesudiótejfölt készítünk: kesudiót vízzel, olívaolajjal, sóval és citromlével krémesre turmixoljuk. Beleöntjük a levesbe és együtt összeturmixolunk mindent. Még összefőzzük, és petrezselyemmel, snidlinggel megszórva, pirított kenyérkockával tálaljuk. 
(Igaz, mi most kihagytuk ezeket:-) 

Ezeket olvastad már?

Ajváros-padlizsános sült penne

Könnyű és finyári ebéd. Hozzávalók: Ajvárhoz:1 kg vegyes színű paprika (benne „kötelezően: 2-2 piros kaliforniai és kápia is)2 közepes vöröshagyma2...