magdireceptek

Csicseriborsó-olívabogyó-koriander pástétom :)

Ez az egyik szendvicsünkbe készült. Nagyon finom, érdemes kipróbálni.

Hozzávalók:

1 konzerv csicseriborsó
2 ek. extra szűz olívaolaj
2 csipet só
kevés víz, amennyit felvesz
1 csokor koriander, felaprítva
5-10 szem olajbogyó

Elkészítés:

Nagyon egyszerű: összeturmixoljuk a csicseriborsót, hozzákeverjük az olajat, sót, felaprított koriandert, és a nagyon apróra vágott olajbogyót. Kapribogyót is adhatunk hozzá.:-)

Ezeket olvastad már?

Almás-fahéjas koszorú

vega_pokemontrainer4000

Igazi téli csemege…így, „tavasszal” 😀 Hozzávalók: 1 bögre citrom-lime-os Alpro szójajoghurt1 bögre liszt1 bögre eritrit1 bögre reszelt alma1/3 bögre hidegen...

„Csíkos vegán malacok” :-)

vega_pokemontrainer4000

Amilyen egyszerű, annyira nagyszerű étel is. Gyorsan elkészül és olcsó is. A recept egy másik változata A nyár ízei szakácskönyvben...