magdireceptek

Csicseriborsó-olívabogyó-koriander pástétom :)

Ez az egyik szendvicsünkbe készült. Nagyon finom, érdemes kipróbálni.

Hozzávalók:

1 konzerv csicseriborsó
2 ek. extra szűz olívaolaj
2 csipet só
kevés víz, amennyit felvesz
1 csokor koriander, felaprítva
5-10 szem olajbogyó

Elkészítés:

Nagyon egyszerű: összeturmixoljuk a csicseriborsót, hozzákeverjük az olajat, sót, felaprított koriandert, és a nagyon apróra vágott olajbogyót. Kapribogyót is adhatunk hozzá.:-)

Ezeket olvastad már?

Szójabab pástétom

Nagyon finom kenyérre kenhető pástétom 🙂 Hozzávalók: 4 dl főtt szójabab1 nagy vöröshagyma2 gerezd fokhagyma 1 csokor metélőhagyma1 ek. pritaminpaprikalekvár2...

Datolyagolyó

Hozzávalók:2 érett banán10 dkg aszalt, mag nélküli datolya10 dkg leforrázott apró szemű zabpehely5 dkg mazsola20 dkg kókuszreszelék20 dkg darált olajos...

Nyers nap és a tegnapi lencsepástétom :)

Amikor tehetjük, sok nyerset eszünk, de arra gondoltunk, idén hetente-kéthetente, ahogy jólesik, vagy ahogy „kijön”, nyers napot tartunk. Fontos, hogy...