magdireceptek

Marcipános-sárgabarackos zabkása

Ez valami fantasztikus volt, mindenképp érdemes kipróbálni, aki szereti az édes reggelit, annak akkor, aki nem, annak ebéd utánra, estére. 🙂 

Hozzávalók:

4 dl vaníliás szójatej 
5 dkg jumbo mazsola
2 dl apró szemű zabpehely
6 szem sárgabarack
5-6 ek. nyírfacukor
Marcipánmassza

Elkészítés:

A vaníliás szójatejet feltesszük főni és amikor forr, beleöntjük a zabpelyhet és a mazsolát. Puhulásig főzzük, ekkor ízesítjük nyírfacukorral és citromhéjjal. Tálaláskor bőséggel karikázunk rá a marcipánrúdból és szórunk rá sárgabarackot is. Egyszerű és nagyszerű. 🙂

Ezeket olvastad már?

Köleses zöldséggel töltött tök

vega_pokemontrainer4000

Hozzávalók: 2 közepes tök15 dkg köleskb. 5 dl  víz  1 vöröshagyma3-4 szem répa2 db kápia paprikakevés cukkini, összedarabolva 1/4 pritaminpaprikás...

Paradicsomos cukkinileves

vega_pokemontrainer4000

Magamhoz képest régen jelentkeztem. Ennek az az oka, hogy férjem – munka mellett-  másoddiplomázik a Semmelweis Egyetemen, így nem sok...