magdireceptek

Vegán diós piskóta

Ismét édesség…Extra könnyű és finom diós piskóta, tojás nélkül! 

Hozzávalók: 

40 dkg liszt (fele teljes őrlésű, fele finom)
20 dkg cukor
10 dkg darált dió
1ek. foszfátmentes sütőpor
1/2 l növényi tej (pl. Alpro mandulatej)
Elkészítés:
A piskóta száraz hozzávalóit összekeverjük, majd hozzákeverjük a nedveseket is. Összekeverést követően 10-15 percig állni hagyjuk. Majd olajjal megkent, lisztezett tespibe tesszük és 170 fokon 35 perc alatt kisütjük.

 

Ezeket olvastad már?

Őszi reform kókuszgolyó

vega_pokemontrainer4000

Ma valahogy kókuszgolyóhoz volt kedvem 🙂 (Hétvégén ettünk nővéreméknél, és eszembe jutott akkor, mennyire is szeretjük:). Így kibontottam egy teljes...

Sült paradicsomos padlizsánsaláta

vega_pokemontrainer4000

Hozzávalók: 1 kg padlizsán0,5 kg paradicsom6-7 gerezd fokhagyma1 csokor koriander1 csokor petrezselyem1 citrom leve2-3 tk.nyírfacukor (ízlés szerint)3 tk. só (ill....

Spenótos minikuglófok

vega_pokemontrainer4000

A spenót, burgonya és a növényi sajt olyan triász, ami bármikor érkezhet Fanninak. Ünnepnapokon mindezt együtt kapja 🙂 Hozzávalók: 1/2...