magdireceptek

Zöldbab-ragu gluténmentes tésztával

Hozzávalók:

50 dkg zöldbab
2 ek. olívaolaj
1 paprika
1 paradicsom
2 ek. paprikakrém
1 dl szójadresszing
himalaya só, pirospaprika
bio levespor és ételízesítő
2 ek. kukoricakeményítő
2 ek fekete szezámmag

25 dkg gluténmentes metélt

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát olaj és ugyanannyi víz keverékén megpároljuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, a felvágott  paradicsomot, paprikát. Fűszerezzük, pirospaprikával megszórjuk és paprikakrémezzük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedve közepes lángon pároljuk. A párolás utolsó 5 percében hozzáadjuk a szójadresszinggel előzetesen kikevert keményítőt. Fekete szezámmaggal és gluténmentes téésztával tálaljuk.  

Ezeket olvastad már?

Paradicsomos-fokhagymás csavart

vega_pokemontrainer4000

Hú, de nagyon egyszerű és finom ez a ropogtatni való. Egyetlen baja van: gyorsan elfogy. 🙂 Nemrég csomagot kaptunk a...

Karobos csiga

vega_pokemontrainer4000

A gyerekek agyon szeretik a csiga alakú dolgokat 😀 Lehet fahéjas, mákos, vaníliás, vagy gabonakolbászos, pizzás.  Ez most karobbal készült. ...

Mézes diógrillázs

vega_pokemontrainer4000

Egyszerű és nagyszerű csemege 🙂 Hozzávalók: 8 marék dió1 csipet só5 ek. méz Elkészítés: A mézet és diót megsóztam, serpenyőbe...