magdireceptek

Lestyános, avokádós paradicsomsaláta

A lestyánt újra és újra felfedezem, most is épp reneszánszát éli nálunk.

Hozzávalók:

6-8 szem paradicsom
1 fej lilahagyma
1/2 avokádó, kockázva
2-3 tk. bio ételízesítő-mix és levespor
2-3 tk. lestyán
5 ek. olívaolaj 

Elkészítés:

A paradicsomokat megmossuk és tetszőleges alakúra felszeleteljük. A lilahagymával és avokádóval ugyanígy teszünk, miután megpucoltuk. Az olívaolajba belekeverjük az ételízesítőt és a tárkonyt, majd tálalás előtt pár perccel rálocsoljuk a salátára. 

Ezeket olvastad már?

Újra kapható A tél ízei – AKCIÓ :)

vega_pokemontrainer4000

A tavaly kolléganőmmel közösen kiadott A tél ízei című vegán szakácskönyv 1,5 hónap alatt elfogyott, sikerkönyv lett belőle. Közel 50...