magdireceptek

Káposztás tészta – másképp

Nagyon szeretem a káposztás tésztát, de most elvileg nem szabadna szénhidrátot vagy olajban sült dolgokat ennem. Sajnos nyáron nem igazán tudtam tartani a diétámat, mert állandóan táborokban, vendégségben voltunk, de most, hogy itthon vagyunk, kezdek visszaállni (muszáj, mert nyáron rengeteget égett a gyomrom, ill. fájt, görcsölt a májam). Most ez a tészta barna rizsből készült, ill. kókuszzsírt használtam a káposzta pirításához, így nyugodtan én is fogyaszthattam. 
Hozzávalók:
1 közepes fej káposzta
1 fej vöröshagyma
Elkészítés:

A káposztát kókuszzsírral meglocsolt edénybe tesszük és alaposan összepirítjuk. A tésztát eközben kifőzzük, leszűrjük és lecsöpögtetjük, majd beleforgatjuk a káposztába. A fűszersóval és sóval ízesítjük. 

Ezeket olvastad már?

Az elmúlt 15 hónap pelenkatesztje :-)

Sokan kérdeztétek tőlem levélben, hogy milyen pelenkát használunk, így arra jutottam, hogy írok egy bejegyzést a tapasztalatainkról, ill. szeretnék egy...

Csőben sült gombás tészta

Ez is a múlt héten készült. Hozzávalók: 1 kg gomba1 paradicsom1 paprika2 fej vöröshagyma2-3 gerezd fokhagyma1-2 ek. lisztolajsó, pirospaprikaköménymag— 1/2 kg...

Vegán Bounty szelet

Teljesen „véletlen” jött ennek a süteménynek az ötlete (recepteket próbáltam ki, és összevontam két süteményt), és nagyon finom lett, fel...