magdireceptek

Vegán somlói

Sajnos a mostani somlói egy kicsit szárazra sikerült (pedig a somlóit eddig még soha nem rontottam el, sajnálom, hogy most 5 vendégnek is kisebb csalódást okoztam, mármint a látvány szép volt, és ezért pár százalékkal jobbra számítottunk:), így érdemes több vagy hígabb pudinggal dolgozni. És bár így is megettük, de nem volt 100%-os :(. Vendégeinknek majd legközelebb finomabban készítem el, és lesz mazsola nélküli verzió is 🙂 

(Saláta, és zöldséges palacsinta után ettük, erről majd valamikor később:)
A piskótánál ezt a receptet használtam.
Az önteteket így készítettem:

4.csomag vaníliás pudingot 2 liter rizstejjel (most ez volt itthon) és mézzel kikevertem, és megfőztem. A karobpudingot így készítettem.
Majd egy tál aljára tettem: piskótát, majd sárgabarack lekvárt, a két pudingot, mazsolát, diót, majd piskótát, lekvárt, pudingokat, diót, mazsolát, majd ismét piskótát, lekvárt, pudingot, diót, mazsolát.

Ezeket olvastad már?

Céklás hummusz

vega_pokemontrainer4000

Hmmmmm,  finom és persze egészséges pástétom; és a színe is gyönyörű. 🙂 Hozzávalók: 20 dkg csicseriborsó3 gerezd fokhagyma1 ek. Yoja...

Vegán hajdinafasírt

vega_pokemontrainer4000

Nagyon finom, amikor épp nem önmagában, kenyérrel és salátával ettük, akkor itthon készített tortillába tettük grillezett tofuval és cukkinivel, paradicsommal. ...

LÉT-REFORM bejglik

vega_pokemontrainer4000

Tudom, tudom, a bejgli téli édesség, de ez jól behűtve, esetleg egy kis vegán vaníliafagyival nyáron is nagyon finom és...