magdireceptek

Spenótos-tofus rakott nokedli

Ez egy régebbi ebédünk volt, de most látom, hogy nem került még fel a blogra. Így leírom gyorsan:
1 kg spenótból sűrűbb mártást készítettem, ezen a módon 
Eközben vegán nodelit készítettem, így
Ezután jött a pakolás: egy tepsibe olívaolajat kentem, erre tettem a nokedli felét, majd a spenótot + reszelt tofut, utána egy kevés olaj, majd ismét nokedli, spenót, tofu került. A tetejére morzsát és lenmagot szórtam, kevés olajat öntöttem és összesütöttem. Finom ebéd volt. 🙂 

Ezeket olvastad már?

Narancsos-mákos kölespuding

vega_pokemontrainer4000

Hozzávalók: 50 dkg köles ½ liter rizstej 25 dkg kék mák, darálva  vanília, 1 bio narancs héja, rizsszirup – ízlés...

Mandula-besameles spenótos lasagne

Magdi

Gyerekek nagy kedvence -mint minden más tésztaétel 😉 -, a lasagne is, amelyet többször paradicsomos raguval készítek, de van, amikor...

Medvehagymás kölesvaj

vega_pokemontrainer4000

Tegnap az egészségnapon A tavasz ízei árusításakor kis kóstolóval kedveskedtünk a vevőknek. Ezt a kölesvajat Nagy Zsuzsa készítette, a könyvbeli...