magdireceptek

Paradicsomos Kidney babsaláta

Hasonló saláták vannak már a blogon, de ugyanez még nem szerepel, így gondoltam, felteszem. Nagyon finom. Férjem nem egy salátás ember, de ezt szereti 🙂

Hozzávalók:

5 szem normál méretű paradicsom
1 Kidney bab konzerv
3 ek. extra szűz olívaolaj 
15 dkg metélőhagymás tofu 
1 közepes fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma
1 ek. sörélesztőpehely
2-3 tk. Bad Ischler fűszersó

Elkészítés:

A paradicsomokat megmossuk és felcikkezzük.  A babkonzervet leszűrjük. A tofut felkockázzuk. A lilahagymát felkarikázzuk. Az öntetet elkészítjük: az olajat, sörélesztőpelyhet, az apróra nyomott fokhagymát és a fűszersót összekeverjük. Tálalás előtt öntjük a salátára.

Ezeket olvastad már?

Mandulás Raffaello golyó (vegán)

Ki ne szeretné a bolti Raffaellot? Íme, egy recept, amely kicsit pótolja a hiányát: Hozzávalók: 20 dkg kókusztejpor 18 dkg...

Sós rúd – gyorsan és egészségesen :)

Mára maradt ebédünk, így kora reggel csak vacsorára készítettem – a tegnapi maradék tölteléket is felhasználva – egy kis tepsis-töltött...