Ismét gomba, mivel még a múltkori adagból (direkt:) kimaradt pár szem. Kis vízen köménnyel, majorannával és sóval ízesítve elkezdtem párolni a répát, fehérrépát, kevés borsót, hagymát, fokhagymát, majd belevágtam a gombákat is, majdnem készre puhítottam a zöldségeket. Ekkor tettem bele a tárkonyt, olajat, és növényi tejszínből és teljes kiőrlésű lisztből kis habarást kevertem bele. És ezután tettem bele a teljes kiőrlésű csipetkét (fele-fele arányban volt benne zabliszt és teljes kiőrlésű liszt, és persze egy kis víz, só, petrezselyem) A végén -természetesen – petrezselyemmel megszórtam. 🙂
Csicseriborsó vagdalt
Nagyon finom feltét, igazi fehérjebomba. Gyorsan elkészül és nehéz elrontani. 🙂 Fanni nagyon élvezte az elkészítést, és az evést is....
